About us

About us, wil zeggen dat ik dit niet alleen doe. Ik ben wel de persoon met het potlood, maar mijn lieftalige partner regelt de rest. Ik ben goed met pen, potlood en papier maar van computers snap ik helaas niet zo veel. 
Mijn naam is Danique en van jongs af aan maak ik tekeningen, van stoep krijt tot 'do not smoke' tekeningen omdat bij opa en oma net alles is gewit. Van jongs af aan ben ik al creatief en kon dus mijn opa en oma laten stoppen roken met mijn tekeningen.

Een van mijn grootste fans was mijn vader, hij is ook een grote reden dat ik deze website op heb gezet. Helaas heb ik mijn vader op jonge leeftijd af moeten geven aan kanker. Hij stimuleerde mij altijd iets te doen met mijn tekeningen en gaf mij creatieve ideeën.
Omdat hij mijn grote voorbeeld was en mij altijd zou steunen heb ik besloten, nu hij er niet meer is, iets terug te doen. 
Daarom heb ik besloten om bij iedere verkoop een donatie te doen van 10% aan het KWF. 
Omdat wij als familie en vele andere families hier veel verdriet van hebben wil ik het KWF steunen zodat steeds minder mensen te maken krijgen met deze ziekte. Met mijn tekeningen hoop ik een steuntje bij te dragen aan onderzoek naar kanker.
Bij iedere bestelling gaat dus een deel naar het goede doel.

Momenteel opgehaald voor het KWF.

€93,-