Tattoo ontwerp

Ook een tattoo ontwerp kan bij ons gerealiseerd worden. Deze worden altijd op A4 formaat gerealiseerd omdat een tattooist dit kan vergroten en/of verkleinen, mits het ontwerp dit toelaat, zo past een sleeve vaak niet op één enkel A4'tje.
Vaak is dit een goedkoper alternatief dan wanneer je de tattooist dit voor je laat ontwerpen. 
Ontwerpen worden standaard in zwart wit geschetst. Heb je het liever in kleur? Vermeld dit dan even in je aanvraag.

Prijzen voor een ontwerp gaan vanaf €30,-

Still life

Een speciale herinnering aan een mooie plek, een mooie bloem of een leuke fruitmand aan de muur. Een tekening kan op verschillende manieren mooi zijn en zo zijn betekenis hebben.

Prijzen gaan vanaf €30,-

Personal disign

Natuurlijk is alles mogelijk. Wil je je huisdier getekend, je kinderen, ouders, jezelf of je favoriete artiest, alles is realiseerbaar.  Ook als je kinderen niet leuk samen op een foto staan, of jij graag naast je favoriete artiest wil staan, kan dit bij elkaar gevoegd worden. 
Het is een ontzettend goede kadotip! Altijd leuk om te krijgen en weer eens wat anders dan een canvas. Let wel op, met feestdagen kan de wachttijd langer zijn als gewend.
Bestel dus op tijd.
Upload jou leukste foto en verzin eventueel een bijschrift en jou ontwerp komt zo snel mogelijk jou kant op!

Tekeningen gaan vanaf €30,-

Aniamal portrait

Dieren in kleding, zonder twijfel het leukste om aan de muur te hebben hangen. Uit ervaring kan in zeggen dat dit onwijs gaaf is! Een echte eye-catcher in huis. Zelf ben ik geen fan om mijn eigen werk in huis te hebben hangen maar deze schoonheid hangt boven mijn bed. Kort nadat ik met deze tekeningen begon kreeg ik meteen een berg aanvragen voor honden en katten in kleding.
Dit is in iedere kleding stijl mogelijk, vermeld dit even bij de aanvraag en of uw huisdier mannelijk of vrouwelijk is.

Tekeningen gaan vanaf €40,-